maanantai 8. kesäkuuta 2015

14~ Leiriviikko

Sunnuntai aamulla lähdin tallille varustelemaan heppoja tunneille. Minulla oli omatunti kello 11, jonka menin Topilla. Tuntejen jälkeen jäin tallille yöksi, sillä mitä turhaa olisin mennyt yöksi kotiin kun tallimatka kumminkin on se 40km. Seitsemän aikaa illalla saapui leiriläisiä 9kpl seurakseni. Illalla teimme läsnäolevien leiriläisten kanssa toivelistaa, mitä haluaisimme leirillä tehdä.
Saimme listata muistaakseni kymmenen toivetta.

Maanantai aamulla kello 7.30 oli herätys, jonka jälkeen kiidettiin aamupalalle.
Viimeisetkin leiriläiset saapuivat aamulla.  Loputkin leiriläiset tekivät toivelistan, jonka jälkeen ensimmäinen ryhmä lähti koulutunnille.
Minä ratsastin kakkosryhmässä. Minä pääsin Harkolla, joka ei kuulu suosikkeihini yhtään. Mielestäni Harkko on liian reipas ja todella herkkä. Teoriassa meillä oli ponien valjastusta. Se olikin minulle jo tuttua puuhaa.

Katse kohti hiekkaa

Iltapäivästä meillä oli maastoesteitä. Maastoesteitä pääsin hyppäämään Lukalla.
Lukaa sai kyllä ajaa eteenpäin, jotta sen sai liikkumaan kunnolla. Oli mukava päästä hyppäämään pitkästä aikaan maastoesteitä. Olin silti tyytyväinen Lukaan. Kyllä ponista löytyi hyppyä ainekin viimoisilla kerroilla.


Tiistaina meillä oli vuorostaan ensimmäisenä tunti.
Estetunti pidettiin ensimmäisenä sillä pelto oli kostea aamusta niin se sitten siirrettiin iltapäivälle. Menin estetunnin Latella. Sitä sai kanssa kokoajan  ajaa eteenpäin jotta se hyppäisi kunnolla. Saatiinhan me muutama hyvä hyppykin Lartsan kanssa. Tällöin meillä oli teoriassa poneilla ajoa.
Peltotunnilla menin Lukalla. Lukasta löytyi se kuuluisa reippaisuus. Hetken tutkiskelimme peltoa sitten saimme alkaa ravailemaan ja hetken kuluttua laukkailemaan. Lopuksi saimme ottaa muutamat laukkakisat. Ensimmäiseksi saimme vastaan Pinjan ja Topin. Se oli hyvin tasainen kisa ja me Lukan kansa voitimme sen kun videolta katsoimme. Luulimme ensiksi Pinjan kanssa, että se olisi ollut tasapeli.


Keskiviikkona tuntiohjelmaamme kuului ilmansatulaa pelto ja korkeushyppy-estetunti. Ensimmäisen tunnin pääsin taas Lukan kanssa pellolle. Ohjelma oli muuten sama kuin satulalla, mutta ilman laukkakisoja. Saimme silti laukailla niin kovaa kun hevosista irtosi yksikerrallaan. Korkeusestetunnille sain Simban, jota toivoinkin. Simban kanssa hyppäsimme jotakuinkin 65cm. Se on tällä hetkellä  korkein minkä olen hypännyt. Simba on kyllä mielestäni tallin paras hyppääjä.  Teoriassa meillä oli vikellystä, joka oli minulle ihan uusi asia. Sää oli vikellyksen aikaan mitä parhain  tuuli ja satoi kovaa.
Torstaina meillä oli  uittopelto joka kesti 2h
Tunnin rallittelimme pellolla, jonka jälkeen pääsimme uittamaan hevosia.
Minä pääsin Topilla. Topi meni todella kivasti. Pellolla Topi oli hieman laiska eikä oikein jaksanut  tehdä mitään. Uitossa poni oli kuin unelma, yritti sukellella ja jopa ui ihan kunnolla. Tarvittiin kyllä veto apua Leeviltä, että päästiin vähän syvemmälle uimaan. Takastulo matkalla Topi säikkyi ruohonleikkuria. Tästä tunnista jäi hyvä mieli. Teoriaan kuului Lyylin irtohypytys kujassa.
Illasta meillä oli vielä yötunti, joka pidettiin leikkimielisenä.
Leikimme vähän kaikkea hauskaa. Lopuksi myös possuilimme possujunaa leikkien. Tämän tunnin menin Simballa. 
LAST DAY |Perjantai|
Meillä oli vain yksitunti , joka oli se kauan odotettu ilmansatulaa estetunti.
Tunnin menin Leevillä. Kentällä oli kolmikaarisella kiemurauralla kaksi estettä.
Leevi oli aika vauhdikkaalla päällä. Olin tyytyväinen tuntiin vaikka sain kaksi kertaa maistaa hiekkaa :D  ekan kerran lensin kun Leevi kompuroi esteen jälkeen ja toisen kerran kun meillä oli erimielisyys suunnasta esteen jälkeen. Teoriassa meillä oli poniagilitya ja hoitsujen letitystä. Lopuksi pidettiin leikkimieliset agilitykisat hoitsujen kanssa, joista kolme parasta jatkoi missikilpailuun.
Minun hoitsuna oli Luka ja pääsimme kolmenparhaan joukkoon joten jatkoimme missikilpailuun. Siinä sitten sijoituimme toisiksi.


Loppuun vielä Saagan tekemä leirivideo :



https://youtu.be/fos0rZJRqLU

Leirin sääolosuhteet eivät olleet mitä parhaimpia.
Silti meillä oli hauskaa. Suurkiitokset mukavasta ja tähän asti parhaasta leiristä leiriläisille! Katsotaan jos saataisiin se viikonloppuleiri järkättyä loppukesästä vielä meidän porukalle.  
~ida~



2 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!