tiistai 16. kesäkuuta 2015

16~ Mörköjen kanssa iltakävelyllä

Tänään olin toista päivää kesätöissä. Menin töihin kello 8.00 ja pääsin 14.00. Olen töissä äitini työpaikalla. Töiden jälkeen hieman höntsäilin kotona, jonka jälkeen mietin, lähtisinkö käymään Ossin luona. Sää oli taas todella vaihteleva. Taivas oli tumma ja vähän väliä satoi vettä. Satuin sopivaan aikaan tallille eikä koko aikaan satanut yhtään.

Maha sen kun kasvaa kasvamistaan

Saavuin tallille puoli kuuden aikaa. Hain tallista riimunarut ja lähdin köpöttelemään laitumelle. Ensimmäisenä sammutin sähköt. Aloin huudella Menniä ja Ossia portille päin. En nähnyt Ossia aluksi missää ja säikähdin, että se on taas karannut. Jatkoin Ossin huutamista ja hetken kuluttua huomasinkin, että poni seisoikin Mennin takana piilossa. Juuri kun sain Mennin aidan toiselle puolelle, Mennin liikuttaja tulikin ratsastamaan sillä. Joten annoin Mennin hänelle ja otin itse Ossin.
Harjasin Ossin karsinassa sillä Menni oli käytävällä varustettavana. Päätin tehdä Ossille letin harjaan ja siitä tulikin ihan kiva, ainekin omasta mielestäni.  Rasvasin myös Ossin suitset ja sen jälkeen laitoin suitset päähän.


Tässä kuvassa on mielestäni kiva tunnelma

 Kun Ossi oli valmis lähdimme kävelylle tuuliseen säähän. Otin kameran mukaan sillä halusin kuvailla Ossia kukkien seassa. Muutama kuva onnistui ihan hyvin, vaikka oli vähän hankalaa kuvata ja pitää ponia paikallaan. Testasimme myös toistemme luottamusta hiljaisella tiellä. Päätin antaa ponin kulkea vierelläni irti. Tein pysähdyksiä ja välillä testasin sillein, että lähdin juoksemaan eteenpäin ja poni ravasi luokseni. Kyllä Ossi luottaa minuun jotenkin <3
 Takas tullessa poni näki omia mörköjä pusikoissa ja säpsähteli vähän väliä.  Tämä ponin on vain niin tärkeä minulle, olisimpa lyhyempi ja kevyempi niin saisin vielä pikkuisella ratsastaa.

Tässä sitä kävellään irti

Perässä tullaan!
Kävelimme Ossin kanssa noin tunnin verran ja kuvailin siinä samalla ponia.
Lopuksi vielä muutama kuva laitumelta.




Ossi toivottaa kaikille heppoille ja  heppa ihmisille hauskaa juhannusta!
~ida~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!