sunnuntai 20. syyskuuta 2015

37~ Vauhdikasta menoa!

Eilen lauantaina lähdin Tupun luo. Hain Julian ja ajoimme skootterilla tallille. Tallilla varustin Tupun ja Julia Prinssin. Meillä oli siis tarkoituksena mennä suokeilla maastoon...pääsimme noin kilsan maastossa kunnes Prinssi päätti, että tämä oli tässä eikä se suostunut jatkamaan eteenpäin,eikä Tupusta olisi ollut vetohevosta, Palasimme takaisin tallille ja Julia haki nopeasti Sulon ja varusti sen.  Odottelin tallin pihassa Tupun kanssa.
tässä odotellaan Suloa.
Sitten lähdimme uudelleen maastoon ja nytten pääsimmekin liikkeelle.
Ratsastimme noin 1h 20minuuttia ja matkaa kertyi noin 7,8 kilometriä.
Tupun kanssa päästelimme välillä kovaakin.
Löysimme yhden hyvän suoran tien missä pystyi laukkaamaan kovaa ja siinä mentiin kyllä ihan mukavaa vauhtia eli 36 km/h sport trackerin mukaan.


 Oli kiva käydä vähän päästelemässä Tupun kanssa muuallakin kuin sänkkärillä.
Tupu ei onneksi jumitellut yhtään, vaikka meillä oli työ pysyä Sulon perässä :D


Kunhan Typy nyt parantuisi niin pääsisi kaverin kanssa enemmänkin maastoilemaan.
Sillä mielestäni Tupu on oiva maastoratsu pienien pelkojen kanssa. Yksinhän Tupu ei liiku mihinkään, mutta sitten kun on kamu mukana niin sitten mennään.

Ratsastusreittiä
Paras poni 4ever <3
 Tänään kävin ratsastustunnilla ja meillä oli istuntaharjoitus tunti missä keskityttiin pääosin käsien oikeaan kohtaan ja käden tasaisuuteen. Itse pääsin Leevillä, jolla taas kerran oli jarrut vähän hukassa.
Leevi liikkui muuten ihan kivasti ja sain myös kädet loppua myöten pysymään paikallaan. Mutta siis tämä päivä alkoi loistavasti ensiksi ketsupit housuille ja ympäri keittiötä :D ja sitten vielä se, että unohdin omat ratsastushousuni kotiin. Onneksi Elma toi minulle housut lainaan <3
Alla vähän kuvia edellis viikolta.
















2 kommenttia:

  1. Moi! Löysin facen kautta sun blogin ja tulin heti kattomaan! Kui paljo revittelette suokeilla? Onko ne ihan ratsuja vai onk nillä ajettu joskus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva,että löysit! Rallitellaan muutaman kerran kuukaudessa jos edes sitäkään kun kummallakin tammalla on jalkaongelmia. Pääosin ratsuja,mutta Tupulla ajellaan silloin tällöin. :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!