maanantai 28. syyskuuta 2015

39~ Kohti kisoja!

 Lauantaina treenasin Simballa estekisoihin, jotka ovat 3.10 lauantaina eli jo ensiviikolla.
Olin aluksi aivan pihalla, en kestänyt hypyissä mukana enkä muistanut tunnilla ollutta rataa aluksi. Kyllä se sitten loppuu kohden alkoi jotenkin sujua, mutta silti en ollut tyytyväinen harjoituksiin.
Saa nähdä mitä sitten tulee lauantaina kisoissa. Menen Simballa siis tallinharjoituskisoissa 50-60cm esteradan.  En saanut valitettavasti kuvia tunnista kun oli jo pimeää.


Tämä oli siis tehtäväratana.
Laukka nostettiin ennen S kirjainta ja laukattiin L-kirjaimen luona ollut sarja. Sarjan jälkeen laukattiin I- kirjaimella oleva sarja ja siinä sitten vaihdettiin laukka toiseksi ja laukattiin C-kirjaimen luona oleva sarja. C.ltä jatkettiin R-kirjaimen ohi ja tehtiin tiukka mutka oikealle ja mentiin I-kirjaimen sarjan välissä oleva puomi laukassa ja taas vaihdettiin laukka toiseen ja viimoiseksi hypättiin pieni pysty.



Sunnuntaina meillä oli tunnilla sama rata mitä menimme lauantaina, mutta pääosin puomeina. 
Minulle oli laitettu tuntilistaan Topi tai Lyyli. Päätin valita Lyylin, sillä en jaksanut laiskaa ponia. Lyyli menee reippaasti ja mukavasti. Lyylin kanssa yhteistyömme sujui hyvin ja saimme vaihdettua laukatkin oikeaksi puomin jälkeen. Lyyli hieman liioitteli puomit kivoilla pompuilla.




Varmuudella kunnon pompulla ettei osuta :D
 No tunnin lopussa saimme Elman kanssa päähän, että osallistumme vielä puomiluokkaan ja niin teimme minä Lyylillä ja Elma Topilla. Menemme siis lauantaina kumpikin kaksi luokkaa.
Kisoista tulossa sitten postaus :)



Oli kyllä hauska tunti, olisi tehnyt mieli jatkaa toiselle!
Ainiin tämän vuoden viimoiset kisat ovat koulukisat Marraskuun alussa. Joihin päätän taas osallistua luultavasti Lukalla. Tavoitteena olisi saada paremmat prosentit kuin viimeeksi sillä ne olivat ensimmäiset kisani ja jännitin niitä jonkun verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!