maanantai 5. lokakuuta 2015

40~ Miten sen nyt ottaa?

Perjantaina koulun jälkeen oli aika käydä valmistautumaan tallille. Pääsin kotiin klo. 15, jonka jälkeen kiirehdin pakkaamaan tavaroitani. Ulkona oli sairaan viileä keli, jonka takia pakkaaminen oli hankalaa kun en tiennyt mitä ottaa mukaan ja mitä ei. Lopulta äitini tuli kotiin ja oli aika lähteä kauppaan ostamaan eväät tallille. Ja taas kerran ostin liikaa ruokaa mukaan :D  Kauppareissun jälkeen minulla oli vajaa tunti aikaa ennen kuin oli lähdettävä tallille. Kipaisin suihkussa ja sitten pakkasin loppuja tavaroita. Lopuksi otin ruokani mukaan ja sitten lähdimme kohti Simpelettä. Tallilla olin puoli kuudelta  ja silloin siellä oli minun lisäksi Saija, Emma ja Eeva. Tuntien loputtua aloin putsata Lyylin suitsia kisoja varten ja siinä samalla putsasin myös Simban satulan. Ulkona tuuli vain voimistui ja valotkin silloin tällöin vilkkuivat. Myöhemmin saapui Elma ja Nea, hekin liittyivät putsausoperaatioo. Lopuksi putsasin kenkäni. Putsaus hommien jälkeen menimme tallitupaan viettämään aikaa herkutellen karkkia ja sipsejä. Illalla sitten katkesikin sähköt vähän pitemmäksi aikaa, sitten istuimme pimeässä tallituvassa puhelimien valojen kanssa katsoen leirivideoita.




Lauantai aamuna heräsimme kuuden aikaan viemään hevoset ulos, jonka jälkeen siistimme paikkoja.
Lisäksi kannoimme puomit kentän lähettyville radan rakennusta varten. Aika meni nopeasti ja pian olikin aika käydä varustamaan hevosia puomiluokkaa varten. Hain Lyylin puomiin ja aloin harjamaan ja siistimään sitä. Yhdeksän jälkeen pääsimme tutustumaan rataan ja puoli kymmenen pääsimme verkkaan. Lyyli tuntui verkassa jo vähän laiskalta ja en saanut siellä ottaa laukkoja kun siellä oli pienempiä ratsastajia verkkaamassa. Joten ihan turvallisuus syista en sitten laukannut. Lähdin toisena ratsastajana puomiluokkaan, kun pääsin kentälle alkoi vähän jännittämään kuin näin kun kaverini ratsasti ennen minua ja hänen ratsunsa vain hyytyi ja hyytyi... ajattelin jos minulle käy samoin.
Kohta koitti oma vuoroni ja kuinkas kävikään. Lyyli ei lähtenytkään laukalle vaan kiiti ravissa puomien yli. Vaikka kuinka yritin se ei laukkaa pitänyt yllä. No siitähän jäi vähän huono fiilis, mutta tavallaan olen ihan tyytyväinen puhtaaseen rataan.




Ristikkoluokan aikana kuvailin sen luokan ratsukkoja. Hetken päästä aloin Vilman kanssa varustamaan Simbaa. Vilma toi Simballe kivan vihreän satulahuovan. Ristikkoluokan jälkeen oli rataan tutustuminen  50/60cm esteisiin. Verkkaankin alkoi päästä ja lähdin kuvailemaan verkkaan ja sen jälkeen ennen omaa vuoroani kuvailin muutamia ratsukoita. Vihdoin pääsin itsekin verkkaan Simballa. Simbakin oli jo hieman väsähtänyt edellisen radan jälkeen joten hyppäsin vain verkassa kaksi kertaa. Tällä kertaa lähdin kolmanneksi viimoisena. Sitten pääsin radalle ja sehän meni todella hyvin Simban kanssa puhdasrata, vaikka poni olikin hieman laiska radalla. Päästiin Simban kanssa palkintojen jakoon. Ja nämä kumpikin luokka oli clear roundeja ja sijoituksia ei jaettu. Päivän saldoksi kaksi puhdasta rataa ja 2 vihreää ruusuketta.


Marraskuussa sitten vielä koulukisat vuoden lopuksi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!