tiistai 20. lokakuuta 2015

47~ Tuulilta löytyy kipeitä paikkoja!


Aion kirjottaa nyt siitä kun Tuuli kävi syyslomalla perjantaina ratsastamassa Ossilla.
Miun oli tarkoitus ajaa tallille skootterilla, mutta sehän sanoi taas kerran itsensä irti ja sitten pääsinkin tallille Tuulin kyydissä. Tallilla olimme jotakuinkin ennen kahta ja silloin varustimme Ossin ja menimme kentälle. No poni päätti taas kerran niin, että ei laske ketään selkäänsä. Yritin sitten juoksuttaa ponia, siitä ei kyllä tullut yhtään mitään kun ponilla ei ollut halua juosta liinassa.

"Sinä kuule pysyt siinä ja alat juosta!"


Päätimme testata irtojuoksutusta laitsalla, siellä se sujui muutaman kierroksen kunnes poni tajusi pääsevänsä toisesta portista ulos. No sitten juostiikin ympäri pihaa ponin perässä kunnes Ossi pysähtyi syömään heinää tarhakavereiden luokse. Päätin tehdä juoksutuksen loppuun Ossin entisessä tarhassa, johon on laitettu kananverkkoa, jottei poni pääse karkaamaan. Sillä sitä poni tuppasi harrastamaan vielä viime talvena, kesällä se onneksi saatiin pysymään laitumella ja nyt Ossi on pysynyt Mennin kanssa yhteisessä isossa tarhassa. Ossi saikin luvan juosta siellä ja kovaa!
Hetki sitä siellä juoksuteltiin ja otettiin uusi alku ratsastukselle. Tuuli hyppäsi selkään ja tällä kertaa Ossi päästikin Tuulin selkään, ehdimme kävellä puoli kierrosta kun poni päätti tehdä testaukseksi kolmen sarjan pukki ohjelman, niimpä Tuuli muksahti alas. Eikun uusiksi selkään ja muutaman kerran poni testaili ja loppua kohden  Ossi alkoi kulkea mallikkaasti ja kivan näköisesti.


Tuuli ja Ossi
Ajattelin linkata Tuulin blogin, josta myös löytyy postaus Ossista ;)
blogiin 
Lopuksi kuvailtiin vähän Ossin kanssa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!