tiistai 13. lokakuuta 2015

43~ videopostaus & heppojen liikutusta

Tänään puolen päivän aikaan lähdin hakemaan kaverini ja suuntasimme Ossin luo. Yritimme juoksuttaa Ossia, mutta se ei tällä kertaa onnistunut. Ponilla siis huono päivä tänään. Sitten päätimme, että hypytetään Ossia vähän. Poni oli taas innoissaan kun pääsi hyppäämään.


Ossin jälkeen hyppäsin Mennin selkään ja menimme taas vähän puomeja ja lopuksi muutama pieni hyppy. Menni liikkui ihan okei, vaikka se olikin hieman laiskan oloinen. Menni on kyllä söpö kamu kunhan siihen tutustuu, vuosi sitten en olisi mennyt sen selkään vaikka olisi maksettu. Mutta nyt kun Menni on ruuna niin se on osoittautunut hyvin rauhalliseksi pojan palleroksi.




Jos Ossin kärryjen sisäkumi tulisi nyt tällä viikolla, niin ehtisi vielä ajamaan syyslomalla. Ollaan Elman kanssa menossa siis lauantain 24.10 Horse Show:hun koko päiväksi. Ja siihenkin on enää 11 päivää!! Meillä on ensiviikolla vain kolme koulupäivää, sillä lähdemme jo keskiviikko iltana junalla Helsinkiin ja sieltä Lohjalle. Lohjalla ollaan pari päivää ja sitten perjantaina tulemme takaisin Helsinkiin. Tavoitteenamme on kierrellä Hööks ja Horze jos löytyisi jotain kivaa! Lauantaina sitten se kauvan odotettu tapahtuma! Siitä sitten lisää !




Päätin kuvata teille eilen maanantaina pienen kooste videon Ossin ja Mennin liikutuksesta, sen kuvasinkin niin  kauvan kun kamerassa virtaa riitti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!