keskiviikko 28. lokakuuta 2015

48~ Hetki ennen tuhoa!



Eilinen päivä oli aivan kaaottinen. Päätin koulun jälkeen lähteä Ossin luo, sillä kärrit ovat vihdoin kunnossa ja pääsin ajamaan pitkästä aikaa! Olin innoissani, sillä luulin Ossin olevan myös innoissaan kun pääsisi pitkän tauvon jälkeen kärryjen eteen. No taas mentiin aluksi oikein sievästi. Muutaman kerran poni testaili, että onko pakko. Tuuli vain yltyi pikku hiljaa ja sitten se tapahtui!





Olin ajamassa normaalia ajolenkkiä Ossin kanssa kunnes yhtäkkiä poni luultavasti säikähti jotain ja veti täyden käännöksen ja hanat kaakkoon. Luiskahdin itse aivan kärryjen reunaan ja lopulta löysin itseni maasta. Näin vain kuin poni lähti täyttä vauhtia tallia kohti ja matkaa oli jotakuinkin kilometri. Minua pelotti sikana, sillä kyseisellä tiellä  ajaa harvoin autoja, mutta silloin kuin niitä kulkee ne ajavat todella kovaa! Selvittiin säikähdyksellä, mutta minulla ei ole harmainta aavistusta mistä poni oli tallin pihalle juossut. Nimittäin löysin kärrien renkaan matkan varrelta ojasta, josta poni on luultavasti poukkoillut. Lopulta löysin Ossin tallin pihalta, tärisin aivan kaameasti. En aluksi huomannut muutakuin  kärreistä puuttuneen renkaan. Aloin purkaa ossilta valjaita, että saisin kärrit irti kunnes huomasin, että kärrejen selkänoja on ottanut osumaa ja kunnolla! MUTTA MISSÄ?!!?
Laitoin Ossin omistajalle viestiä ja tarkistin vielä, että onko Ossi kunnossa. Poni oli normaali ja ei näyttänyt oudolta. Itselläni kylläkin on takamus ja vasemman käden pikkurilli kipeänä.

Aivan järkyttävä kokemus! Tälläisessä kunnossa kärryt löytyivät.

1 kommentti:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!