keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Uudistuksia!

Blogissani oli ulkoasun muutos käynnissä ja nyt se on kutakuinkin valmis, muutama asia uupuu vielä.
Antakaapas mielipidettä, mitäs tykkäätte tästä uudesta ulkoasusta!
Ulkoasuun olen itse TODELLA tyytyväinen ja ISO kiitos siitä kuuluukin Katalle! Suosittelen teitä kurkkamaan hänen blogin puolelle!
Nyt löydätte vasemmasta sivupalkistani instagramien lisäksi facebook ja youtube tilini.
Muutoksia on myös tullut heppojen sivuille, joten käythän kurkkaamassa nekin! 


Pysytäänkö hanskoissa?


Eilen lähdin iltapäivällä tallille Putskun ja Kustin luo. Hain Putskun tarhasta ja laitoin tallin käytävälle kiinni. Harjasin ja varustin ralliponin. Odoteltiin hetki kunnes Anne tuli Kismon kanssa sisältä (Kismo on siis koira). Lähdin alkukäynneille tielle, kun Anne käytti Kismon lenkillä. Käppäiltiin pyörätietä pitkin ja Anne sanoikin, että voin ottaa ravia Putskun kanssa pyörätien päähän ja kääntyä sitten takaisin päin. Sinne päin mentiinkin ihan rauhassa, mutta takaisin päin tultiinkin vauhdilla. Ponia sai pidätellä ihan kunnolla, sain sen vähän ajan päästä käyntiin ja sitten
köpöteltiin vahdikasta käyntiä takaisin tallipihalle ja menin jatkamaan ratsastusta pellolle.













Putsku sai päästellä enimpiä höyryjä muutamilla alku laukoilla ja sitten mentiinkin ihan mukavasti ja pysyttiin jopa käsissä! Lopuksi kahlailtiin hangessa ja kiemurtelimme milloin mitenkin.  Ravailtiin ja laukkailtiin vielä hetki ja sitten otettiin loppu käynnit.



Putskun purettuani vaihdoin hevosen Toivoon, sillä se veteli tarhassaan pieru-pukkilaukkaa.
Varustin Toivon ja lähdin pellolle. Toivo oli tosiaan vauhdikkaalla päällä! Yleensä se ei viitsisi liikkua eteenpäin. Päästiin yhteen kulmaan pellolla ja Toivo olikin jo täydessä laukassa. Siinä sitten oli pidättelemistä, että käveltäisiin alkukäynnit ja sitten vasta rallittelu. Toivo oli siitä asiasta eri mieltä. Saatin kuin saatiinkin käveltyä muutama kierros ja sitten Toivo sai tehdä sitä mitä halusi eli laukata! Toivo rakastaa laukata ja jos sitä saa kerran mennä ravia ei meenaa takaisin löytää. Toivo on hupsu kaveri. Jätin Toivon ratsastuksen jälkeen sisälle ja Anne haki Putskun ja Kustinkin jo sisälle. Annetiin muutamat leivät ja heinät hepoille ja sitten Anne veikin minut kotiin.
Toivosta ja minusta ei valitettavasti saanut enää kuvia, kun pimeys kerkesi tulla.



Uudet lukijat jos vähänkin kiinnostaa niin liittykäähän lukijoiksi ja jättäkää ihmeessä oman bloginne osoite kommentiboksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!