maanantai 29. helmikuuta 2016

Missä jarrut?

Vihdoin alkoi hiihtoloma! Itselläni ei ole lomasuunnitelmia, mutta aikeina on käydä Ossin luona sekä käydä ratsastamassa Kustilla. Eilen oli tosiaan ratsastustunti ja aiheena oli puomit. Tunti ennen omaa tuntia, oli aivan ihana keli! Aurinko paistoi ja jopa lämmitti mukavasti. Meidän tunnille aurinko meni kuitenkin pilveen ja taivaalta alkoi tulla kuin styroksin paloja. Yht´äkkiä lunta tuli taivaan täydeltä. Pääsin tunnin Lukalla ja poni oli tosi herkällä päällä, eikä minun tarvinnut koko aikaa käskeä sitä liikkumaan eteen. Laukat nousivat hyvin ja ponikin asettui ihan kivasti. Puomit sujuivat ihan kohtalaisesti, vaikka Luka lösähteli silloin tällöin puomeille. 
Silti se on vain ihanin poni, minkä tunnen!


Nii mites sen jalan kuuluis olla :D

Se on höpsö poni <3



Tosiaan ennen omaa tuntiani kävin kuvailemassa muitakin heppoja, kun aurinko paistoi kivasti.

Harkko pappa



Kävin vielä liikuttamassa Justiinan ennen talutustuntia. Menin pellolla, sillä kenttä alkoi käydä aika petolliseksi. Tieroja kertyi kokoajan ja jäätä alkoi tulla näkyviin. Päätin siis mennä pellolle. Justiinalla oli taas kerran vauhti päällä eikä jarrutkaan oikein toimineet. Muutamat kiitolaukat otettiin ja sitten keskityttiin rauhalliseen raviin asettaen kahdeksikolla. Sekin alkoi sujumaan hetken taistelujen jälkeen. Aluksi koko hevonen ei osannut ravata suoraan vain väistätti kokoajan jommalle kummalle sivulle. Tässä vielä vähän kuvia Justiinasta :)





Niin nätti katse
Ootteko pulkkaillut ponien kanssa? Ite aattelin, että voisin yrittää Ossin kanssa! Ei kyllä varmaan onnistu, mutta yrittäähän voi aina, vai mitä?
Millaisia "valjaita" ootte viritelly jos ootte pulkkaillu heppojenne kanssa, ilman että kukaan on selässä?  Ossilla on normaalit ajovaljaat, joten saisikohan niistä väsättyä jonkinlaiset lisä hihnoilla tms?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!