perjantai 10. huhtikuuta 2015

3~ Tapahtunutta ja tulevaa

Heippa!
Tosiaan nyt on Ruotsin valtakunnallinen koe ohi. Joka helpottaa tätä koerysäystä, tiistaina olis vielä Englannin valtakunnallinen..siihen pitää panostaa vähän enemmän kun Ruotsin.
Englanti on minulle muutenkin hieman hankalaa joten aloitan lukemisen näillä näkymin jo tänään perjantaina.Tänään myös ilmoitettiin muutama koe lisää jotka onneksi ovat vasta ensikuun alussa. Ja tässä kuussa ei valtakunnallisten jälkeen luultavasti ole kokeita.Matikankin valtakunnallinen taisi olla tämän kuun lopussa.Tiistaina alkoi koulussa uusi jakso ja lukujärjestys muuttui todella kivaksi.
Pääsen jo perjantaina kello 13 kotiin ! joka on ihan mahtavaa kun pääsee aloittamaan viikonlopun aikaisemmin kuin ennen.

 Pääsiäslomalla tuli käytyä Pärnussa,viettämässä 4 päivän minilomaa. Siellä tuli tuhlattua rahaa taas kerran. Ostin kahdet housut,laukun ja rahapussin. Olimme hotelli Ranna Villassa, joka sijaitsi aika lähellä keskustaa. Tässä vielä kuvia pärnusta:

Ranna Villa

Tallinnan portti



Huomenna lauantaina ajattelin jos lähtisin ajamaan ossilla "hirvilenkin" jonka olen itse nimennyt tuoksi.Sillä kerran viime syksynä tuolla reitillä tuli 3 hirveä vastaan. Ossista lähtee tällä hetkellä kauheasti karvaa. Poni haluaa kesä väriinsä ;)
 
Ossista tulee kesällä tämän värinen

Sunnuntaina olisi tarkoitus mennä tallille ratsastustunnille ja auttamaan varustiksissa.
Toivottavasti olisi hyvä ilma ettei sataisi. Nyt on viikko ollut taukoa ratsastamisesta.
Haluaisin päästä tunnilla Santra tilastoponitammalla tai Helmi suomenhevosella.
 Tähänkin vähän kuvia parin viikon takaa.
lv tamma Sindy

sh ruuna Leevi



 ~Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!