torstai 23. huhtikuuta 2015

5~ Uusi tuttavuus

Tällä viikolla oon käynyt kaksi kertaa tallilla. Keskiviikkona Ossin luona, jolloin työskentelin maastakäsin Ossin kanssa. Löysin sopivasti tallilta pallon sitten leikittiinkiin Ossin kanssa sillä. Ossi tajusi homman aika nopeasti. Sitten menimme huvin vuoksi vähä match show harjotteita vaikka niihin ei ainekaan vähään aikaan ole menoa. Juoksutin myös liinassa Ossi ja leikittiin seuraus leikkiä.
Ossi on tällä hetkellä ihan höpsön näköinen kun hänellä on vielä karvan vaihto kesken. Alla muutama kuva ossista.
Poikahan on kohta jo valkea

Poika näyttää vanhalta :D

Olen myös hypyttänyt tällä viikolla meidän koira Taavia,kun tilasimme zooplussalta agility esteitä.
Taavi tykkää hyppiä esteitä ja on rohkea testaamaan kaikkea uutta. Pari kesää sitten Taavi hyppäsi 60cm. Videon löydät tästä alta.
 
 Taavin uusista esteistä ei valitettavasti ole kuvia, mutta nämäkin ovat otettu viikonloppuna. Taavi on nyt oppinut onneksi olemaan suht koht hyvin irti pihalla eikä yritä karata niinkuin ennen.



Tälläisen setin tilasimme

Mutta nyt siihen...
UUTEEN TUTTAVUUTEEN
Eilen Keskiviikkona kävin testaamassa uutta liikutus hevosta, joka asuu suht lähellä.
Kyseessä on siis Suomenhevostamma Typy.
Typy oli todella mukavan tuntuinen tamma. Hieman laiskahko, herkkä ja tasainen askeliltaan vaikka kokoa tammalta löytyikin. Tykkäsin Typystä paljon, huomenna Perjantaina olen menossa liikuttamaan typyä. Häntä aloitan siis liikuttamaan luultavasti ainekin koulunloppuun saakka parikertaa viikkoon, mutta kesälomalla sitten useamman kerran viikossa. Typystä minulla ei ole vielä kuvia valitettavasti..huomenna saatan niitä ottaa ja laitan niitä sitten tänne jos omistaja antaa siihen luvan.


-ida-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!