maanantai 20. huhtikuuta 2015

4~ Mitä hevosblogeja minä luen?

Nyt aion kertoa teille blogeista mitä minä luen.

 Ensimmäisenä  Tiia Suomalaisen blogi Voitto kotiin. Tämä blogi on tosi mukava ja siisti ulkoasultaan. Tiia kirjoittaa useasti sopivan pituisia postauksia, joissa on paljon hyvä laatuisia kuvia. Tiia ja Pinja julkaisevat myös useasti tallivideopostauksia ja muita videopätkiä.

Toisena Tiian pikkusisko  Pinja Suomalaisen kirjoittama blogi Bon Bon. Pinja kirjoittaa mielestäni todella hyvin niinkuin Tiiakin. Mielestäni näissä kahdessa blogissa on selvät sävelet mitä ja miten he kirjoittavat. Pinjankin blogissa on hieno banneri ja ulkoasu. Pinjakin postailee aika usein.
 
Kolmantena blogina on Aadan hevoselämää, jota kirjoittaa -94 syntynyt Aada.
Hänenkin blogi on mukava ulkoasultaan ja tykkään kauheasti hänen hevosensa Champin ulkonäöstä ja rakenteesta. Aadakin postailee aika usein ja postaukset ovat sopivan pitkiä ja selvälukuisia. Myös hänen videopostaukset ja kuvat ovat hyvä laatuisia.

Neljäntenä blogina kaverini Elman blogi Syitä olla Onnellinen. Elma kirjoittaa paljon mukavia postauksia ja joka postaukseen  hän yrittää laittaa vähintään yhden kuvan. Pidän myös paljon Elman blogin ulkoasusta ja bannerista. Elma kirjoittaa blogissaan hoitoponeistaan, ratsastustunneista ja ihan lifestyle asioista kuten myös hänen koirastaan. Elmakin tekee videopostauksia.
 Viidentenä Tuulin blogi Pidän aina lähellä. Tuuli kirjoittaa lempihevosensa Helmin kanssa puuhailusta. Helmi asuu Hevostila Dianalla. Tuulinkin blogi on mukava ja ulkoasukin on kiva.
Tuuli kirjoittaa postauksistaan hyviä ja selkeitä. Hänkin tekee silloin tällöin videopostauksia.
Kuudentena eli viimeisenä blogina blogitauvolla oleva Patrician blogi Helmeni Heli.
Patricia kirjoittaa blogissaan omasta Heli ponistaan. Hänenkin ulkoasu on mukava ja postaukset mukavia.


Tässä myös muutaman viikon takainen kuva tunnilta kun menin Sindyllä.
(c)Elma.P

(c)Elma.P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!