sunnuntai 24. toukokuuta 2015

12~ Super Viikonloppu


Perjantaina pääsin koulusta yhdeltä, mutta jäin harjoittelemaan ysientansseja niin meni kahteen asti. Ossin luo lähdin neljän pintaan ja kävin ajamassa Ossilta enempiä virtoja. Ossi ei taaskaan oikein suostunut yhteistyöhön ajaessa. Tapellessa Ossi tulikin sitten hikeen. Ossin kanssa kävimme kahlaamassa yhdellä pellolla olevassa vesilätäkäkössä.  Tallille saavuttaessa purin Ossin ja harjasin. Sen jälkeen vein ponin vielä ulos. Ossi ei kestänyt laitumella niin nyt hän on sitten taas tarhassa. Saa luvan olla tarhassa kunnes omistaja keksii keinon miten Ossikin kestäisi laitumella.





Lauantaina minulla oli herätys 7:00 sillä Elma tuli meille puoli kahdeksan aikaan.
Hetken kun Elma oli ollut meillä käytimme koirani Taavin pienellä aamulenkillä.
Sitten sen jälkeen lähdimmekin shoppailemaan keskustaan. Elma löysi farkut ja yhden kivan paidan Vero Modasta. Shoppailun jälkeen päätimme mennä syömään Hesburgeriin. Ennen syömistä kävimme Agrimarketissa ihastelemassa päitsiä ja kaikkea heppa tavaraa. Noin kahden aikaan olimme valmiita lähtemään Ossille.
Tallilla varustimme Ossin ja sitten Elma hyppäsikin jo selkään. Ossi meni todella hienosti lukuun ottamatta muutamia useita pukkeja ja pystyyn nousuja. Elma tippui 4 kertaa. Ossi pääsi siis pitkästä aikaa kunnolla töihin. Poni pääsi myös hyppimään pieniä esteitä.  Lisää lauantaista voitte lukea Elman postauksesta Rodeolehmä .




Sunnuntaina heräsimme joskus 9 jälkeen sitten söimme aamupalan, jonka jälkeen matkasimme Ossin luo tallille tuolloin kello oli jotakuinkin  11.
Tallille päästyämme Ossi oli juuri päästetty pihalla niin harjasimme Ossin tarhassa sillä aikaa kun hän söi heiniä. Laitoimme Ossille suitset ja suuntasimme laitumelle ottamaan yhteiskuvia samalla hypytimme "maastoesteitä". Sen jälkeen kävimme ajamassa pienen tappelu ajolenkin. Kerran ajo ei mennyt taaskaan kunnolla päätimme Elman kanssa, että poni joutuu sitten ratsain töihin. Niimpä haimme varusteparaakista satulahuovan ja loimivyön. Sitten Elma aloitti ratsastamaan Ossia,poni toimi taas todella mallikkaasti Elman kanssa. Tänään Elma tippui vain 2 kertaa. Tänään Elma työsti paljon ravi ja laukka työskentelyä. Lopuksi Elma ja Ossi hyppäsivät 50cm!  Elma hallitsi hyvin ponia. Osseilun jälkeen suuntasimme skootterin nokan kohti Einolan Tallia jossa oli meneillään harjoitusestekilpailut. Niitä kävimme katsomassa. Siellä oli kyllä hienoja hevosia ja suorituksia. Ukkonenkin piipahti tänään ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Kotona olimme puoli kuuden aikaan, jonka jälkeen söimme jauhelihapihvejä ja lohkoperunoita. Ruuan jälkeen Elma pakkasi kamansa ja lähdettiin kohti juna-asemaa.  Elma kirjoittaa lähiaikoina luulisin toisen osan viikonlopusta hänen blogiinsa. Tosiaan Typyllä emme päässeet ratsastamaan kun hän ontui vieläkin :/

 
Tälläinen oli kauan odotettu viikonloppu heppailessa Ossin kanssa. Kiitos Elma seurasta! Seuraavaksi odotetaan sitä kun tuun vuorostaan teille yöksi. 
-ida-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!