lauantai 29. elokuuta 2015

33~ Uusi kamu

Tänään kahdentoista aikaan Saija tuli meille ja lähdimme siitä sitten skootterilla Typyn ja Tupun luokse. Tallilla haimme tammat minä Typyn ja Saija Tupun, sitten harjasimme ja varustimme ne.
Itse testasin elämässäni ensimmäisen kerran rungotonta satulaa, se oli kyllä todella outo. Jalat olivat jännässä asennossa ja hevosen liikkeet tuntuivat selvemmin kuin normaalissa satulassa. Ehkä tuohon rungottomaan tottuu joskus. Minä menin edellä ja Saija tuli perässä Tupulla, lähdimme kävelemään maastoon. Minä Typyn kanssa vain käyntiä ja Saija ravaili vähän. Tupu liikkui taas kerran paremmin maastossa sillä testasimme Tupua vielä kentällä, mutta siellä tupu ei suostunut edes kävelemään kunnolla. Maasto meni todella kivasti :)


Typy ja Typyn varsa Loiste



Kotona olin joskus kolmen maissa, jonka jälkeen kävin nopeasti syömässä ja sitten lähdin naapurin tytön kanssa Ossin luokse. Ossilla oli virtaa taas niin paljon, että sitä olisi ollut muillekkin jakaa. Päätin juoksuttaa ponin ennen kun Eveliina nousisi selkään. Ossi pukitteli usean kerran ja hyppi pystyyn, mutta ei mikään ihme viikon vapaan jälkeen... Kävimme Eveliinan kanssa käppäilemässä maastossa vähän Eveliina ilmansatulaa Ossin selässä ja minä kävellen vieressä. 


Kun kello tuli viisi oli minun vuoro päässä ratsaille sillä sain testata Ossin omistajan suokki ruunaa. 
Menni oli irrottanut kenkänsä laitumella niin Susan laittoi kengän takaisin jalkaan. Harjasin ja varustin Mennin ja sitten olikin aika hypätä selkään. Menni oli alussa TODELLA laiska, mutta sitten Susan sanoi: "ota muutama ravipätkä ja nosta laukka niin se virkistyy" ja niinhän siinä kävi laukan jälkeen Menni liikkui mukavasti yhtä pukkia lukuun ottamatta :D Mutta siis Mennikin pääsi blogin pariin sillä alan sitä liikuttelemaan silloin kun koulu antaa periksi :) Lisää saatte kuulla jossain vaiheessa! Mennille tein oman sivun, joka on vähän kesken eräinen.
Huomenna ratsastustunnille Dianalle! 
Lopuksi kuvia meidän koirasta, mitä pari päivää sitten otin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!