sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

22~ Viimeinen laukka

Oon nyt kotiutunut Elman perheen mökiltä! Viikkoon mahtu paljon kaikenlaista kivaa. Suuret kiitokset Elmalle mahtavasta loppuviikosta Osseilun ja mökkeilyn kera.


Perjantaina herättiin joskus kahdeksan aikaa ja yhdenksän jälkeen suuntanamme oli Ossi. Haimme hepat samaan tapaan sisälle niin kuin viimeeksi. Ossi laitettiin taas käytävälle, jossa harjasimme ja laitoimme Ossille suitset. Sitten Elma hyppäsi selkään ja suuntanamme oli pelto. Ossi ei olisi oikein halunnut lähteä pellolle joten se päätti vähän testailla peruuttelemalla seiniä päin. Menimme sitten ravailemaan ja laukkailemaan kentälle, jonka jälkeen sitten pääsimme pellolle. Elma ja Ossi köpöttelivät pellolla ja he ottivat myös muutamat kiitolaukka pätkät! Poni meni kyllä taas kerran upeasti!


Lopuksi päätimme ottaa vähän kuvia Ossin kanssa. Minun tarkoitus oli vain istua Ossin selässä! Mutta toisin kävi sillä päätin vähän ratsastaa Ossilla. Otin myös muutamat shettislaukat muistoksi! Harmittaa ihan sikana kun oon kasvanut yli Ossista.  Siinä varmaan oli ne viimoiset shettislaukat Ossin kanssa,kun en oikein viitsi enää Ossia rasittaa omalla painolla ja pituudellani.


Tallilta tultuamme pakkasimme kamat autoon ja lähdimme äitini kyydillä Lohilahdelle, josta jatkoimme mökille veneellä. Perjantaina oli kyllä aikamoiset aallot Saimaalla. Sen kyllä huomaa käsistäkin! Lähdimme nimittäin Elman kanssa soutelemaan yhdelle saarelle. Emme oikeasti meenanneet päässä pois soutamalla kun aallot olivat ihan sika isoja. Tuntui siltä kun emme olisi liikkuneet mihinkään. Pääsimme kyllä pitkän ajan kuluttua takaisin mökille.


Väsäsimme Elman kanssa minuutin kestävän videopätkän torstain Tupulla ratsastelusta.


Tupu torstaina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!