maanantai 9. marraskuuta 2015

50~ HIHS reissu osa 1

Keskiviikkona koulun jälkeen oli vähän kiireistä, sillä pääsin kahdelta koulusta ja minun täytyi keretä pakata loput kamat sekä lajitella mainokset. Heti kun äitini tuli kolmen aikaa lähdimme jakamaan mainokset ja valmiita olimme joskus puoli viisi. Käteni olivat ihan musteessa, joten meidän oli pakko käydä tätilläni pesemässä käteni, ettei ne olisi junassa aivan mustat. Juna saapui vähän viiden jälkeen ja sitten matka alkoi. Elma oli minua vastassa junassa ja siitä suuntasimme kohti Lohjaa. Juna oli Helsingissä kahdeksan aikaan ja sieltä meidät haettiin autolla ja jatkoimme Lohjalle. Lohjalla meitä odotti neljä aivan ihanaa mäyräkoiraa! Juteltiin hetki Elman sukulaisten kanssa ja näyteltiin vähän meidän kuvaamia videopostauksia tallilta. Puolen yön jälkeen menimme nukkumaan.

Paroniin ihastuin <3

Perjantai aamuna suuntasimme koirien kanssa lenkille, jonka jälkeen söimme vatsamme täyteen lasagnea ja suuntasimme kohti Grann tallia. Ratsuiksi saimme tavalliseen tapaan suomenhevoset. Minä suuri kokoisen Veikko ruunan ja Elma hieman iäkkäämmän Kitin. Talli oli mukava ja muistoksi opin sieltä hieman uutta asiaa. Veikko oli todella mukava suomenhevonen suurin, mutta tasaisin askelin. Kuvien laadut ovat vähän surkeita, kun maneesissa ei oikein parempia saanut.




Perjantaina meillä olikin aikainen herätys, mutta se ei meitä lannistanut sillä tiedossa oli ratsastustunti Laakspohjan tallilla. Tämä talli oli oikeasti huikea! Mahtavat hevoset ja puitteet. Pääsimme Elman kanssa estetunnille, jossa minä sain puoliveri ruuna Villen  ja Elma eestiläis ruuna Aleksin.
Hyppäsimme jotakuinkin 60cm rataa. Ville oli kyllä aivan ihana, vaikka se vähän yrittikin oikoa kulmissa. Se hyppäsi kivasti ja laukka oli ihanan pehmeää. Samalla kertaa näimme miten lampaat keritään se olikin mielenkiintoista. Tallin jälkeen söimme ja kävimme pakkaamaan tavaroitamme.
Aika meni todella nopeasti Lohjalla!
Matkamme jatkui autolla takaisin Helsinkiin.

Ville



Suuri kiitos Jaanalle ja Jamille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!