maanantai 16. marraskuuta 2015

53~ niin ja näin

31.10 tallilla järkättiin koulukisat. Osallistuin Lukalla taas kerran siihen Hec luokkaan. No verkassa poni liikkui hyvin raipan kanssa, mutta mitä sitten kävi? Jouduin hylkäämään raipan sillä raipan käyttöä ei hyväksytty. Kannukset minulla silti oli, mutta ne eivät kauheasti auttaneet. Radalla Luka oli aivan kuin jokin tahmatassu. Se ei liikkunut edes ravissa temmokkaasti vaan käytti minua hyvänä. No laukkaosuudet meni vähän pyllylleen, sillä poni ei joko pitänyt laukkaa yllä tai nostanut sitä ollenkaan.

radalle lähössä


#TEAMEESTIT


Laukkasimme siis vain yhden kokonaisen laukkaympyrän. Muutaman kerran sain ponin laukkaamaan muutaman askeleen. Kun laukat eivät oikein nousseet päätin ratsastaa tiet niin hyvin kun voin ja siinä onnistuin. Olin aluksi hieman pettynyt, kun en saanut laukkaa pidettyä yllä. Mutta sitten kävin miettimään asiaa toisin, sillä se oli Lukan kolmas rata sinä päivänä niin se saattoi olla  jo väsynyt.
Tällä kertaa kisoissa oli eri tuomari, joten saimme silti enemmän pisteitä kun viime kisoista. Tämän kerran saldo oli 138 pistettä.




Kaikki kuvat on napannut Roosa.H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!