tiistai 10. marraskuuta 2015

51~HIHS reissu osa 2

Noniin elikkä perjantaina päästiin Helsinkiin ja hetki oltii Elman sukulaisella, ennenkun lähettii seikkailemaan Horzeen ja Hööksiin. Horzesta mukaan tarttu chapsit ja sukat, Hööksistä joululahjat muutamalle hepalle. Sitten pikkuhiljaa palailtiin Elman sukulaiselle. Lauantai aamuna herättiin muistaakseni kuuden aikaan, sillä hihs alkoi yhdeksältä Lasten Matinealla. Matkasimme bussilla Helsingin Jäähallille, jossa odotimme puolituntia ennenkun päästiin sisään. Katsottiin matineaa ja kävimme sen jälkeen expossa seikkailemassa. Siellä oli kyllä todella paljon kaikkea hienoa, mutta rahaa ei ollut tarpeeksi kaikkeen. Sitten alkoi seuraava näytös, johon kuului kouluratsastusta sitä seurailimme hetken kunnes lähdettiin taas kiertelemään expoon.


Poliisi hevoset vierailivat areenalla




 Löysin itselleni uusia ratsastussukkia ja uudet housut Horzelta. Jos olisi oma hevonen, niin mukaan olisi tarttunut vaikka mitä kivaa. No saimpahan taas tuhlattua rahaa. Käytiin myös tapaamassa Voitto Kotiin blogin kirjoittajaa Tiiaa sekä Bon Bon blogin kirjoittajaa Pinjaa. Päästiin jopa heidän videopostaukseen. 



Horse showssa olimme koko lauantain ja iltajatkui esteratsastuksella,valjakkoajolla ja kaikella muulla kiinnostavalla. Yhdentoista aikaa lähdettiin odottamaan bussia, jolla päästiin takaisin Elman sukulaiselle. Syötiin vielä puolen yön aikaan ruokaa ja sitten käytiinkin nukkumaan. Sunnuntaina lähdettiin aamusta Helsinkiin Elman serkun kanssa. Siellä kiertelimme ostoskeskuksia. Aika meni todella nopeasti ja kohta me oltiinkin junassa kotimatkalla. Junaan napattiin Subwaysta eväät.



A-J Kontio ja Fardon


Huippu reissu takana, KIITOS Elmalle kauheasti seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!