sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 6

Parhaat hevosrodut, Miksi?

Eestinhevonen

Eesteihin ihastuin alunperin Topin kautta, mutta sitten kun Luka muutti Dianalle niin
olen tykästynyt entistä enemmän Eestinhevosiin. Hieman laiskahkot, mutta silti hyvin liikkuvat pieni kokoiset Eestit ovat omaan mieleeni. Eestinhevosten rakenne on omaan mieleeni juuri täydellinen. Ne ovat hyvin vankkoja ja jaksavat kantaa isompiakin ratsastajia.


Topi
Luka























Suomenhevonen

Suokkeista olen tykännyt siitä asti kun aloitin ratsastuksen. Silloin menin paljon Suokeilla.
Hevosista aloin pitämään kun veljeni kummi osti itselleen Suomenhevosen, jolla sitten pääsin silloin tällöin ratsastamaan. Suomenhevosiä löytyy monenlaisia ja uskon, että jokainen on löytänyt omanlaisensa Suokin. Itse pidän varmoista, selväpäisistä hieman reippaista Suomenhevosista. Suomenhevosten säkäkorkeutena mielestäni 150-155 cm on sopivan kokoinen tämän kokoiselle ihmiselle. Ja en kyllä pidäkkään isoista hevosista.

Vili 
Menni

Shetlanninponi

Shettiksistä pidän ihan niiden jääräpäisyyden vuoksi. Ne ovat pieniä, pyöreitä ja omapäisiä pikku riiviöitä. Jostain saattaa löytyä paljon haastetta. Ossin kautta lähinnä rakastuin Shetlanninponeihin. Ossin kanssa olen saanut itkeä ja nauraa kun mikään ei oo onnistunu. Joskus ollaan Ossin kanssa käyty äärirajoilla ja hermotkin moneen kertaan ponin kanssa mennyt.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!