sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Top 3 lahjat

En viitsinyt alkaa jokaisesta lahjasta kuvia ottamaan, joten päädyin tekemään top 3 lahjapostauksen.Nimittäin miun lahjoista löytyi heti kolme ylitsemuiden, mutta kaikki lahjat olivat tarpeellisia ja uskon, että niille käyttöä löytyy. Lahjat mitkä nyt esittelen on ihan satunnaisessa järjestyksessä, sillä en osaa päättää mikä niistä on se aivan parhain.


Olin pitkään toivonu, että saisin pitemmän objektiivin kameraan ja nyt se vihdoin toteutui. Eihän tää mikää huippu hyvä oo, sillä tässä ei oo kuvanvakainta.. pitää muistaa vaa vakaa käsi tai käyttää jalustaa. Kyseessä siis Tamronin AF70-300mm F/4-6.6 Di LD MACRO 1:2


Elmalta sain joululahjaks ihan huippu kivan seinäkalenterin. Tää tulee ihan varmasti käyttöön. Muutaman kerran Elma livautti paljastukseksi tämän lahjan, mutta saikin käännettyä miun pään, uskomaan ihan eri lahjaan. Kalenterin joka kuukauden kohdalla on tosi kivoja kuvia yhteisistä muistoista sekä miulle rakkasta hepoista. Vielä kerran kiitos Elma! 


Toivoin myös gopro kameraa lahjaksi ja sellaisenkin sain. Tämä myös niitä vähän huonompia, mutta uskon silti tämänkin ajavan asiansa. Muutaman kerran tällä oon ottanu testivideoita ja on vaikuttanu ihan lupaavalta. Ainoa miinushan tässä on se, että kameraa ei saa irti tuosta kotelosta. Tällä tuun varmaankin kuvaamaan videoita blogin puolellekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita niin positiiviset kuin negatiiviset! Muistetaanhan silti hyvä kielenkäyttö, kiitos!